Wella Professionals

Специализирана в продукти за грижа за косата, очертаване и оцветяване, марка на фирма Webstar предлага широка гама от продукти, които могат да бъдат успешно използвани от всяко лице, за всеки тип коса. Продукти Dave предлага специална структура, която позволява на кожата на главата да диша, без да се влоши или да влияе върху прът на косъма. Освен това, те са предназначени за защита и подхранване на косата в дълбочина, придавайки им яркост, блясък и хидратация.


Професионална грижа за косата, просто с масло


Вела стартира за първи път, няколко изключителни продукти в салони, които по-късно са били пуснати на пазара за широката общественост. Ето защо, продуктите могат да бъдат успешно използвани, дори и у дома.

Състои се от няколко природни продукти, продукти за тяхното по-нататъшно разширяване на портфолиото си за красота, давайки на хората възможност да избират от широк асортимент от продукти, който характеризира. За косата не е достатъчно обем и жизненост на косата шампоан е идеален избор. Например, от Dave обогатяване на Професионален шампоан с екстракт от кератин и полимери отиде на косата и предотвратява сечение. Богатите внимателно подбрани съставки, като екстракт от коприна и масло от шеа, шампоан професионален Шампоан с приятен аромат, придава на косата шелковистость, улеснява разресването и ви помага блясък, като диамант.


Продукт непрекъснато от Dave за боядисване на коса за първи път е бил одобрен от Европейския център за изследвания на проблемите на алергии (ECARF). Така че хората от Dave винаги сигурни в качеството на своите продукти, защото те непрекъснато преминават проверка на най-квалифицираните специалисти, които казват е дума от гледна точка на степента на тяхната ефективност. Например, Вела боя за коса известен благодарение на ефективността на способността му да се покрие по-добре, в резултат на ярки цветове.


Вела Колестон боя за коса е пионер на марката, но и стилисти цял свят, благодарение на широкото разнообразие от нюанси, а защото това, което работи най-добре за покриване на бели коси, дава интензивен цвят и гарантиран резултат. Повечето клиенти и стилисти от цял свят уверено да се използват тези продукти като Вела Колестон в света топ продукти за грижа за косата.


Вела illumina, САЩ, Цвят боя за коса-обхват използва се в салони, парфюми, но и в къщи, защото я очакват силни покритие прежда бяло, предлага храна, наситен цвят и естествен блясък. Продуктите в тази серия разполагат с широка палитра от цветове, вкус на всеки човек.


Иновативен продукт, предлаган от Dave-това е компанията wellaton боя мус, който носи интензивни нюанси и ярки, без много усилия. Продуктите в тази серия е лесно да се прилага, не тече и проникват дълбоко в структурата на косата, с покритие интензивен тел бял. Бутилки с боя, е добре да се разклати, а след това да се прилага като шампоан, от корените нагоре към върховете.


Меко покритие до 50% от кабели бял, лак цветен сензорен боя за коса без амоняк, благодарение на своите съставки: молекулите на цвета, кератин и натурален восък и придават на косата си чисти, естествени, здрави, пълни с блясък и отражение на светлината неустоимо.


Освен това, тази марка е първият освободен само на първата линия от продукти за мъже. По този начин, машинка за подстригване за коса на Dave Contura снабден с остриета от неръждаема стомана и сменяем гребен за създаване на най-красивите контури. Има ергономичен дизайн, Покритие хром, той е лек и може да се използва както в професионалните салони, така и у дома. Той не прави шум, защото той е оборудван с ниско ниво на вибрации и е много лесен за използване.


Като се има предвид, че косата е, преди всичко, компанията, която се занимава с производството на перуки, и в този момент тя всяка година събира стотици килограми на косата се използва за обстойни изследвания в лабораториите, в резултат на което в крайна сметка най-добрите резултати. Продукти от Dave ви дава много предимства за всеки продукт в ръцете си, идеална за проблеми, които могат да възникнат във времето, те помагаха на възстановяване на деградированные на косата и подхранва косата в дълбочина от външната страна.

Така, в лъскава коса, навлажнена и добре поддържан, Вела средства не винаги са тези, които заслужават нашето внимание!


Последни статии


Как да запазите косата Color

Как да запазите косата Color

Много жени предпочитат да се промени оттенък на косата от време на време. Сигурен съм, че това е особено добре дошла, тъй като в повечето случаи, такива жените добиват увереност в себе си чрез такава промяна.

Защо аз избирам аз се грижа за косата си в салон

Защо аз избирам аз се грижа за косата си

Обичам косата си красиви и здрави, нали? Ами, всички обичат здрав вид и шелковистость на косата. Не всички обаче можем да имаме някои от тези неща.

10 трикове и съвети за грижа за косата

Трикове и съвети за грижа за косата

Всички жени се притесняват да изглеждат по-красиви и по тази причина жалби до различни хитрости или ритуали за красота за грижа за косата, що се отнася до всички нас.

Къса коса или дълга коса

Къса коса или дълга коса

Ако имате дълга коса и искате да къса прическа или ако имате къса коса и искате дълго време, тогава е време да направите промяна. В повечето случаи, posesoarele къдрава коса и искат права коса и обратното.

Шампоан без парабени и сулфати

Шампоан без парабени и сулфати

Много хора предпочитат да си мият косата всеки ден, или така, защото те бързо наддават на тегло, да бъдат свързани, като преминава през пърхот, възстановяване на свежест и Brilliance.

Най-добрите продукти за грижа за косата

Средства за грижа за косата

Като се има предвид, че косата е един от най-цена Accesorii жени, тя трябва да се грижи и да поддържа процедури, характерни за всяка нужда.

Процедури за грижа за косата

Грижа за косата

Мазна коса могат лесно да бъдат лекувани с лечение Natural и професионални терапии. Последният предлага незабавни резултати и степента на ефективност на много повече.

Всичко, което трябва да знаете за климатик за коса

балсам за коса

Климатик трябва да се избират и в зависимост от структурата на косата, така ли да има къдрава коса, повредени и лишени от жизнена сила, този продукт, за да извади ни от неприятности в повечето случаи.

ЕТ Luxeoil от Wella Professionals

ЕТ Luxeoil от Wella Professionals

Всички ние искаме голяма коса като на моделите в рекламата, винаги устройваше, лъскави, идеално прав или къдрав и с Volume прелива, дори и след като са излезли от душата.

Продукти от серията SP Хидратират от Webstar

System Professional Hydrate

В случай, че отдавна не са били в салона все още добре, за да се насладите по всяко време на косата красива и хидратирана.