Vitality's

През 1964 г., жизненост и началото на своята дейност в Италия, като малка лаборатория и козметични продукти. Днес компанията разширява своя бизнес в над 80 страни по света, като достига, за да се превърне в една от най-големите компании за козметика от Италия.

Устойчивост съчетава научните изследвания, иновациите и да се обърне повече внимание на природата и активни съставки, които създават продукти за професионален салон за тези, които следят ритуал за красота.


Животът в косата


Устойчивост на юридическа защита за здрава кожа, което прави продуктите, достъпни за всеки човек, който иска красива коса. Тази марка предлага продукти внимателно се изпробва в лаборатория, за да се гарантира здравето на косата, но и сигурност, независимо дали за боя, шампоан, балсам, или процедури за грижа за косата.

За интензивно оцветяване на мигли, вярно устойчивост на истинския Обем Шампоан е идеален, с високо качество.


Този шампоан има подмладяващ ефект за химически третирана коса, борба с косопад, му помага, придава обем, блясък и сила. Неговата Формула, обогатена с уникална смес от пептиди, мощни антиоксиданти и витамини се бори за възстановяване на космите от корен. Комплекс от съставки, които са полезни в борбата с косопад, той е разработен с пептиди, кофеин, ferulic киселина, витамин е, морков масло, витамин А и бета каротин, които укрепват и поддържат косата си в пълен размер. Освен това, той не съдържа сулфати и парабени. При редовна употреба косата ще стане по-силен, с по-обемно и ще изглежда много по-млад.


В интерес на истината устойчивост на истинския Обем на Климатик осигурява интензивна хидратация, обем и блясък. Той стимулира растежа на косата, придавайки им сила и блясък благодарение на своите съставки масла от орех, макадамия, бета-sisterol и кофеин, който е идеален за боядисана коса, в крайна сметка като ги прави меки и покорни.


Жизненост включва в себе си широка гама от нюанси, бои за коса, повече от 100 нюанси за боядисване на коса. Например, боя устойчивост произведени в Италия, има в своя компонент защитни масла като жожоба, зехтин, и ориз, които спомагат за получаване на нюанси-специално излъчване. Това няма да навреди на косата и масла, от които той е предназначен, прави косата мека и здрава.

Освен това, окислител жизненост постоянно боя създадена специално за това, за да получите желания нюанс. Той има консистенция на кремообразна консистенция и е прилегая към ствола на косъма, осигурява ярък цвят в съчетание с устойчивостта на боята за коса.

Така че, с една свръхестествена сила, са част от по-високо качество на достъпни цени.


Последни статии


Ролята на окислител за боя за коса

Ролята на окислител за боя за коса

Окислител, закупени в търговската мрежа е в завършен вид, с концентрация 3%, 6%, 9% или 12%, която по-късно се смесва с Powder decoloranta до получаване на хомогенна маса.

Най-добрите бои за коса без амоняк през 2017 г.

боя за коса без амоняк

Грижа за косата и за получаване на правилните нюанси често може да навреди на косата, така че трябва да използвате по-Natural съставки и да се избегне тези, че има толкова много химикали

Професионал боя за коса

Професионална боя за коса

Косата-това е най-красив аксесоар на лицето, но и съблазнително оръжие, така че външния си вид трябва да бъдат перфектни, ако искаме да привлечем внимание.