Stilizeaza вежди, като професионалист !

Stilizeaza веждите


Винаги веждите имат роля в оформянето на лицето, създавайки деликатен начин, с цилиндрична форма и е перфектно. Сигурен съм, че жените прибягват до всевъзможни тактики, сложни стратегии за грим, за да имате перфектни вежди, но много пъти те няма да имат желания ефект и Create картина е жалко. Жените, които искат чип хармонично и да ви се в следи от тънки черти момичета, ще трябва много добре да знаете какви са правилата, които трябва да се следват, за да се постигне това.

В сферата на красотата, значението на веждите е наистина засилва, тъй като се смята, че това ще бъде най-приятната особеност на лицето. Това е, както се казва, е важно да се обърне повече внимание на cosmetizarii им. Ето няколко тенденции през 2017 г. за оформяне на веждите.

Съвети от професионалисти, за Styling вежди

През 2017 индустрията за красота твърдят, че формата на веждите трябва да работи в посока Natural. Ако миналата година те са били веждите боядисани, с блясък, са подредени по различен начин fantezistice, е, тази година те не са на мода тези видове екстравагантни. Напротив, експертите смятат, че не е желателно да се обадя на всички тези "фойерверки" в модата.

В случай, че сте една от най-щастливите жени, които имат гъсти вежди, тогава не трябва да има абсолютно никаква грижа за стилисти съветват да не се използва боя, но оставите Color като сайт naturala. И така, ние се сбогува с тенденция момчешки челото и веждите ultraevidentiate, позовавайки се вместо това на проводниците богат, пълен, но контурите на женското. Вежди нужда от докосване до Specialist, които им придават красива форма, че ще можете да подчертае лицето ви и какво можете да струва вкъщи след това. Обръщайки се към овлажняващи масла, например, арганово или рициново; потоци ще бъдат блестящи и здрави, и няма да имате не повече от четина в желаната форма преди да напусне дома.

Ти си една от жените с достатъчно умения, които можете да задържите само у дома ? Е, в този случай, би било препоръчително да знаете няколко трика, които ще Ви помогнат да има красиви вежди . Ето някои съвети от професионалисти :

  • На първо място, ако искате изображение на завидно, трябва да се използват пинсети хубаво, чисто и с прекрасни крака. Ако това е твърде назъбени или голям, процесът ще отнеме повече време и да причинят болка. Трябва да се съсредоточи върху всеки кичур коса и леко издърпайте.
  • След това кожата трябва да бъде много внимателно и зачистили около веждите. Когато кожата е нежна, косата се плъзгат по-добре. Ако кожата е суха, pensatul ще бъде по-болезнено. Клип-ти си след това, което си направил топла вода, оставя кожата хидратирана. Можете също така да навлажнете кърпа в гореща вода, а след това да седне на веждите в продължение на 2 минути. Ще се отвори порите, което прави процеса по-лесен. Нанесете лосион на веждите, за да им даде благодат и ги прави по-лесно да се късат.
  • Посока на растежа на веждите е много важно, когато става въпрос за моите вежди. в повечето случаи косата расте по посока към линията на косата. В други, тези вериги в няколко посоки. Трябва да запази това струбцины в посока на растежа на косата.
  • Пинсети трябва да бъде облеклото на същата, като молив, с дупка в горната част. На практика ще трябва да затвори няколко пъти, за да се научат да се движат.
  • Освен това, на края на пинсета, трябва да бъдат поставени в корена на косъма, така че да стреля по посока на растежа на корените. Продължавайте да правите това, докато Finish изчистването на двете вежди. Понякога може да откъсне очите си, и вие ще почувствате сърбеж в областта на носа, но това е абсолютно нормално.

Преди началото на Styling веждите ще пристегивать място, където трябва да започне. Това е различно от човек на човек, но на метод действа следното за всеки човек. Вземете молив за вежди или друга дълъг инструмент и поставени в една вертикална линия в горния вътрешния ъгъл на очите, в края на носа. Използвайте бял молив, за да направите марка по-горе място, в което той минава над веждите. От тук трябва да започне скубане. Да се сложи знак за малко по-далеч или по-близо. Този метод ще покаже къде са вашите вежди трябва да се започне, но лични предпочитания могат да се различават. Уверете се, че сте на първо място използвате инструмент тънък, дебел ще и съсипе плана на строителството sprancenei.

Вежди красиво дугообразно около очите, свързани със сигурността на изображението разлика от жените. Така, с помощта на молив liniaza външен ъгъл sprancenei с външната повърхност на носа и външната страна на ириса. Отбелязва мястото, на което трябва да бъдат лук и повторете за друг вежди. На следващо място, научете, където завършват вежди. Този път поставете инструмент при външния край на носа към външната страна на очите. Отбелязва мястото, на което тя пада на веждите. Тук трябва да над веждите.

Дебелината на веждите зависи от формата на лицето, но и избрания стил или дизайн на лицето си. Така, една жена с големи очи, трябва да Balance с дебели вежди, и, ако имате малки очи, ще Balance му вежди тънки.

Освен това, пространството между веждите и очите е много важно. В случай, когато веждите са разположени на челото, на горната част, трябва да изберете веждите по-дебели, за да се впише хармонично лице, но ако имате по-ниски вежди, да затвори очи, да изберат по-тънки вежди, за да не позволи на обемисти върху очите.

След вежди stilizezi, можете да подчертая форма, с помощта на сенки. Опитайте пълен Kit за определяне на вежди – Complete челото определяне на Kit – Ardell. Да Не се използва не се сенки или черен молив, защото той ще бъде много силно затягане на мнение. Да използвате сенки за очи или молив в нюанси на светло-кафяв или тъмно, в зависимост от Color на косата.

След нанасяне на сенки за очи може да изберете гел за вежди или специален восък, за довършителни sprancenei външен вид.

Коментари (0)


Напишете отзиви

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добре
Captcha