Спрейове

Спрейове за коса са продукти, които са предназначени за лечение на почти всички проблеми с косата. Освен, че те миришат много приятно, те са много лесни за използване и са предназначени за всички типове коса. Освен това, те отговарят на нуждите на косата и с помощта само на един спрей, косата ще стане много по-светъл цвят на косата, по-хидратирана и по-жизнеспособността.

В случая с мазна коса, спрей, който намалява излишния себум е идеален, тъй като това ще остави косата ви гладка, мека и много копринена.

Суха коса, спрей, който може да даде повече влага, така че да Repair и укрепване на кичури коса се бунтуват и разгражда. Освен това, че тези спрейове придава на косата повече блясък, те го правят по-лесно да се справя, храня я в дълбочина, благодарение на своите съставки антиоксидант.

Спрей за коса са идеални, тъй като те дават на косата по-Volume, точен зажимать, но също така те предпазват косата от вредното въздействие на външни фактори, като топлинни емисии электротоварами Styling или честотата на излагане на слънце, студ и замърсяване. С други думи, и боядисаните коси ще бъдат част от грижите за осъществяване на тези спрейове ще подчертае Color, и на къдрава коса ще даде дефиниция те се нуждаят от панти.

Няма продукти в тази категория.