Серум

Крехкост на косата или влошени нужда от хоросан за овлажняване в дълбочина. Освен това, боядисаната коса се нуждаят от продукти подходящи, и косата не дава никакви му е по-малко. Не, за всички типове коса, които се нуждаят от помощ, тъй като в книгата, и за това те са Create професионални серуми , за да придадат на косата блясък буйна, като диамант, без да се влоши.

След прилагането на серума, косата ви ще бъдат облечени в защитен слой, който ще предпазва от влага, топлина, студ или фактори на вредители в среда, в която ние подчиняемся понякога дори не го осъзнават. Като се има предвид, че те са проектирани с внимателно подбрани съставки, съставки Natural, надкожицы на косата ще лыской.

Всеки въпрос сега е поправка на серум за професионална козметика за коса, предназначени за лечение на всеки проблем, независимо дали това е пърхот, за един ред с тенденция на стареене, регенерира, за влошени косата, чувствителна кожа на главата или косата электризует. Всички тези ситуации, сега могат да бъдат решени много по-лесно с помощта на тези процедури революционно.

Разработена с екстракти от благородни, серум професионални има възможност за презареждане на всички коса разгражда, ние фиксираме миг, оставяйки я приятна на допир и е пълен с жизненост.

Няма продукти в тази категория.