Parlux

Parlux италианска модерна и динамична компания, която предлага иновативни технологии в областта на проектиране, изграждане, тестване и помощ по отношение на професионални продукти за грижа за косата. Parlux си сътрудничи с най-модерните за фризьорски салони и отговаря на най-високите изисквания, като предлага широка гама от професионални продукти, които отговарят на изискванията, доказващи Performance и надеждност.


продукти Parlux имат естетичен дизайн, изчистени линии и прости, които да гарантират ергономичност и идеална лекота на използване. Простотата е главната особеност на Parlux продукти, са изработени от съвременни висококачествени материали.


Качество и надеждност се определят Parlux продукти, такива, че всеки двигател оборудване гарантира не по-малко от 2000 часа на работа и максимална ефективност. Температурата може да се калибрира, те са тихи, не е на вибрации, което им дава Balance. Освен това, те се характеризират с високо качество, надеждност и отговарят на най-високите международни стандарти и сигурност, изработени от трайни материали, в това число и на улицата.


Във всички тези стандарти да падне и Parlux сешоари, използван от професионалисти, които предлагат изключителни резултати. С модерен дизайн, Parlux барабан запазва здравето на косата, той е много лесен за използване, с помощта на кабел 3 м дължина. Благодарение на йонни и керамични технологии, барабан е с капацитет от 2150 W, което позволява бързо изсъхване, има 4 порции температури, 2 скорости и бутон за охлаждане.


Продуктът предлага сушене и идеален, който съчетава модерна технология с привлекателен дизайн. Той е практичен продукт, който осигурява Performance благодарение на керамично елемент, който излъчва йони, като придава на косата блясък и приятен външен вид.


Най-продуктивна ги защитава и Parlux маша за коса , която осигурява получаване на най-красивите линии. Снабден с дръжка за фиксиран кабел завъртане на ключа и ключа за лампата, Parlux маши, предлага най-доброто качество и най-красивата прическа.


Точността и качеството на тяхната дума, когато става въпрос за този продукт, тъй като той има способността да разпределя равномерно топлината на косата, защитава ги и не накърнява по някакъв начин, което препоръчват специалистите в фризьорски салон, за да направите къдрици привлекателни и секси, че обратно изглежда.


Така, за плюс блясък и Performance, в Parlux продукти са специално проектирани за най-съблазнителните прически.