OPI

Компания, специализирана в професионално красота, с история от около 35 години, OPI е семеен бизнес, който впоследствие се превърна в най-голямата марка за професионална грижа за ноктите от цял свят. Като лидер в индустрията за красота и продукти за грижа за ноктите, OPI предложи, за да предложи на своите клиенти само продукти с най-високо качество, подкрепленное на целия екип професионалисти, чиято цел е безопасността на потребителите. OPI признава и факта, че той има редица Complete с над 200 професионални нюанса, която предлага на своите клиенти високо ниво на професионализъм.


OPI - истинската игра на цветове


С разнообразни продукти, OPI, всеки сезон стартира уникална палитра от цветове, които можете да вземете под всяко облекло и подходящи за всяка жена. Повечето холивудски звезди използват OPI продукти, объявляющих, че те са много доволни от тях, на такива звезди като: Джъстин Бийбър, Кейти Пери, американке Серене Уилямс, Селена Гомес, или Марая Кери, само на няколко известни личности, които използват OPI продукти.


OPI има богат асортимент от продукти, четка, която прави чудеса. По този начин, професионална широка четка прави лак за нокти трябва да се прилага много лесно и бързо, без да се налага щрихи, които имат еднакво добра и Color изсъхва много бързо и трае. Нюанси на разнообразни за всеки вкус, за OPI много добре се съчетава класически и модерни, топли и студени нюанси, сидеф и мат, докато насилие или сладки, случайни или глем.


В OPI лакове за нокти обогатена формула с екстракти от естествена коприна, на Smoothing и завършва с нежна, не дай си несъвършенство. Лак за нокти не се отразява върху ноктите, не пожълтяват, да ги запазва устойчив и завърши. Освен това, това не е пилинг, но той премахва много лесно. Ноктите са облечени в цветове, които привличат вниманието на някой, с заревом пленителна и неустоим външен вид и изискан блясък.


Освен това, OPI предоставяме на ваше разположение различни Complete процедури, които укрепват ноктите, като е създаден, специално, ноктите са крехки и чупливи. OPI нокти завист оригинала съдържа формула, обогатена с протеини, екстракт от пшеница и калций, които преобразят на ноктите, което ги прави по-укрепени, по-трудно и дълго. Само за един месец, слоятся ноктите са напълно излекувани, като се прилагат всеки ден в слой, и след една седмица, за да премахнете с ацетон и да се започне лечение.


OPI се регистрира повече от 200 нюанси, за всеки сезон и за всеки вкус. Тези храни включват в себе си романтиката, прелъстяване и елегантност и разкош, като е предназначена за всички жени. С други думи, достоверни източници на вдъхновение за много творци и ценители.


Последни статии


Какъв дизайн нокти в модата през 2017 година?

дизайн за нокти

В ТОП неща, които се виждат в една жена-това си ноктите, така че може да се каже, че те представляват начин на жените. Какво може да бъде по-приятно, отколкото перфектен маникюр, как това да бъде в тенденция с новите тенденции

Най-красивите гел ноктите, дизайн с 2017 г.

Най-красив дизайн на нокти

Здравословен външен вид на ноктите, придава розов цвят, полупрозрачна повърхност и леко изпъкнали. Под епидермиса, обикновено присъстващ основа germinativa, имам предвид място, където се формира ноктите и където той расте.