Оксиданти

Антиоксиданти за коса професионални имат много важна роля в процеса на оцветяване на косата, тъй като в зависимост от това ние получаваме нюанс по-светъл или по-тъмен. Окислител има възможност за премахване на пигмента Natural на косата, и това е много използван, особено в случай, че те решат да се променят по-светъл оттенък на косата.

По-добре да не се използва окислител твърде често, защото косата може да стане по-суха и без съмнение, той ще стане още по-крехка, така че по-добре да изчакате известно време, преди отново да се прилагат.

От друга страна, ако искаме да преминете към по-светъл нюанс или ако ние, като Color ние виждаме в директория по същия начин и нашата коса е, след това, разбира се, трябва окислител. Коригиране на някои нюанси могат да, само ако се използва белина или повторно боядисват косата.

Окислител, закупени в търговската мрежа е в завършен вид, с концентрация 3%, 6%, 9% или 12%,

който по-късно се смесва с Powder decoloranta до хомогенна маса. Окислител за коса професионален в тази търговия, съдържа средства за защита на коса, която подобрява качеството на окисляване на косата. Ако искаме да поръчате боя за коса професионална, трябва да знаете какъв окислител се използва. Обикновено окислител не идват в комплект с боята за коса, като това се случва в случай на търговия. Така че, ако ние искаме да се направи избор в полза на по-тъмен оттенък, оксидант, с концентрация на 6% ще покаже, но ако искаме да се получи по-светъл нюанс, е посочено, че той ще избере 9%.

Няма продукти в тази категория.


Последни статии


Ролята на окислител за боя за коса

Ролята на окислител за боя за коса

Окислител, закупени в търговската мрежа е в завършен вид, с концентрация 3%, 6%, 9% или 12%, която по-късно се смесва с Powder decoloranta до получаване на хомогенна маса.