Nded

Nded се характеризира с широк асортимент от продукти на най-високо качество, на изключително добра цена. Ако искате да отидете в салон или сте избрали за закупуване на собствено Nded продукти, те са проектирани за красота ноктите на всеки човек. Nded продукти се произвеждат в Германия, е сертифицирана и се използва в цяла Европа. Те са на разположение в широка гама от специализирани за всеки етап грижа за ноктите.


Перфектен маникюр и дългосрочно


Гел ноктите ще тенденция за известно време, защото той предлага перфектни маникюр с Natural вид и особено сияние, което не може да се получи чрез прилагане на обикновен лак за нокти. Гел на ноктите могат да се носят както дълги, така и къси, осигуряване на приятен външен вид, което формира личността.


Маникюр-това е огледало на човека и независимо от държавата или културата, той трябва да се грижи за правилно. За спестяване на време за переделывания маникюр, нещо, което може да се случи не по-малко от два пъти в седмицата, тъй като има недостатък е, че лак премахва, Nded предлага решение, което трябва да вземете всички жени. Nded гел UV-3/1 е направена специално за изграждане на нокти, да бъдеш прозрачен и това позволява да се прилагат различни модели на ноктите, щампи, френска или можете да изберете да Natural вид.

UV гел е предназначен за нанасяне на ноктите, имат средна плътност и може да се използва както по върховете, така и от модела. Той бързо изсъхва лампа, около 2-3 минути, но времето за съхнене ще варира в зависимост от мощността на лампата. Той също използва слоеве гел или строителство.


Предимства на UV-гел за нокти:

- По-устойчиви, отколкото Natural ноктите, че не е достатъчно да расте, или ексфолиране, или да се съборят. Гел ноктите са алтернатива, за да имат красиви ръце и чист маникюр;

- Дълги нокти;

- Разнообразен дизайн - гел позволява да се постигнат изключителни дизайни, сделавшись истинско изкуство Color и модели;

- Да се осигури желаната форма;

- Счупени нокти могат да се захранват с лекота, благодарение на този гел.


Nded UV-гел може да се прилага както на Natural нокти, от типсах или натрупване, не Create парене, и най-важното, не е жълт нокът. Освен това, палитра Color доста широк, и с малко талант и творчество, може да се постигне истинско изкуство на ноктите.


Последни статии


Какъв дизайн нокти в модата през 2017 година?

дизайн за нокти

В ТОП неща, които се виждат в една жена-това си ноктите, така че може да се каже, че те представляват начин на жените. Какво може да бъде по-приятно, отколкото перфектен маникюр, как това да бъде в тенденция с новите тенденции

Най-красивите гел ноктите, дизайн с 2017 г.

Най-красив дизайн на нокти

Здравословен външен вид на ноктите, придава розов цвят, полупрозрачна повърхност и леко изпъкнали. Под епидермиса, обикновено присъстващ основа germinativa, имам предвид място, където се формира ноктите и където той расте.