Научете, че косата Color ви от полза, ръководство Complete!

Научете, че косата Color ви от полза


Научете, че косата Color ви бъде от полза в зависимост от вашия тип кожа – ръководство за професионалисти

Повечето жени предпочитат да боядисват косите си в различни нюанси, и много малко от тях да изберете, за да ги държи гуе сайт naturala. Когато времето взима своето, как изглеждаме, ние, жените, ние трябва да боядисате косата си, за да скрие бели конци. Въпреки това, тенденцията послужи като полезно ръководство, когато трябва да вземе решение на определени Color на косата.

Обаче, въпреки това, което носиш, трябва да изберете нещо, което ни е подходящ, за да се избегнат случаи, в които Color косата имаме предимство. Кожата е основен фактор, във функциите на които ще трябва да решат кой ще Color косата. Въпреки това, ако искате да гледате сензационно и не е, що се отнася до Color от косата ви, ще трябва да изберете един цвят, който ще ви постави на пистата на кожата и не се замъгляват повече, отколкото в случая.

Един от най-лесните и най-добрите начини за отваряне на вашата кожа, можете да погледнете на вените на китката. Ако те имат син оттенък означава, че subtonul студен, а ако вените са зеленият цвят означава, че subtonul зелено. Знаете, има жени с subton неутрален, имам предвид комбинацията на тон студено на топло, но тези случаи са относително редки.

Subton гореща

Жените, които имат subtonul горещо, както обикновено, Color очи, зелен или кафяв цвят и оттенък сайт naturala на косата златист blond, кафяво злато. Характер на тези жени в нюанси на злато или праскова, зехтин със злато subtonuri и дори с лунички. В случай, че кожата ви е бяло-кафяво и subtonuri гореща може да играе с широка гама от цветове, от тъмно русых до черни косми, докато по-голямата част от косата Color в subtonuri топло. Suvițele кестени са най-посочено, не е от значение, ако сте избрали основа от тъмен или кафяв цвят.

Subton студена

Color на очите е кафяв, черен или син цвят със сиви признаци на студените тонове. В този случай, при жените косата Natural в нюанси на тъмен шоколад, кафяво, тъмно сиво или синьо-черен на цвят, а цвета на кожата subtonuri сини, розови или маслинови дървета. В случай, че сте e носител на бели косми-кафяв със студена subtonuri ще предпочетете по-голямата си част за по-хладните нюанси. Ако ви е наистина необходимо, за да се Blonde, за да се избегне Blonde-червени цветове в топли нюанси, избирайте студени тонове, платина. Изберете нюанси на тъмен студ. За кафяви коса можете да изберете нюанси на по-леки и по-топло, но основата трябва да бъде студена.

Блед цвят на лицето

Избор на косата Color ако цветът на лицето е блед трябва да зависи от контраста между тези две. Жени с бледа кожа трябва да се избягва бои за коса, твърде Natural и бих предпочел да играя с цветове и да се постигне контраст между Color на косата и кожата. Това изисква много смелост, всъщност, за да изберете нюанс на топло, кожата е бледа, но Color червен сложи си най-добрите стойността на лунички и subtonurile жълто.

Светлокожим е специфичен за жени със светло кафяви коса Natural или руса. Това кожата много чувствителна към слънцето, но не показва никакви лунички и няма аспекти, специфични Porțelan roscatelor. Аз ще си седя с нотки на blond или кестенява коса, но тази червенокоса откри ви Complete. В случай, ако по кожата има отворени и subtonuri студено, трябва да се използва с нотки на доверие руса или кафява студено или топло.

Ако желаете сами боядисани в нюанси на червено ще изберете за Color по-топло, независимо от това, тъй като закрито или открито-това е сянка. По този начин вашата кожа не ще има ефект на " прозрачни ".В случай с такъв тип кожа не се препоръчва боядисване на косата в черно или кафяво, така че това не е услуга, кожата е бледа, но това може да бъде възможност, само ако оттенък на кафяво в съчетание с лента, светло-кафяви.

Цвят лице маслина

Жените, които имат Oily Skin зехтин, трябва Да се регистрирате, не забравяйте за коса в затвора, така че те ще бъдат добре да се сложи като доказателство за вашите черти на лицето. Устните и очите най-добре е да се постави в evdienta тази Color, но трябва да се има предвид, че това може да подчертае несъвършенствата си, като на тъмни кръгове. Ким Kardashian може да бъде най-добрият пример, и това може да се разглежда като избра Color косата на множество тонове, по-светло от тъмно, само за да се подчертае идеален цвят на лицето зехтин. Цвят лице маслина е специфичен за жени, латиносов и креолски.

Разбира се, както на цвета на лицето маслинова може да бъде тен на жената с бяла кожа. За този тип нюанси на кожата тъмно-кафяви, кафяви или черни на цвят са най-подходящи. Цвят лице маслина, свързани с Blonde на косата, независимо от цветове, ще изглежда доста неестествено и неестествено. За лице на маслиново масло, по принцип, предлага кафяви нюанси на кожата, независимо дали subtonuri студена или топла, можете да изберете всички нюанси на по-тъмно-кафяви, кафяви или тъмна коса. Но, за лице, зехтин, най-подходящата Color винаги да бъде кафява.

Средно комплекции

Някои жени имат лицата, имам предвид студена subtonuri. Жените с такъв тип кожа могат да добавят плюс топлина и придава на кожата сияние сайт naturala и изглежда сияйна. Ако имате средно комплекции със студена subtonuri, трябва да се избягва цветя прекалено открито, за което ми даде разгледай бъдат унищожени. Освен това, трябва да избягвате Color твърде тъмно, това е само подчертават тъмните кръгове.

Ето защо, всяка жена трябва да се определи типа на кожата преди да нанесете. Освен това, много важно е да се има предвид факта, че те са износени, което е удобно за вас, така че Вие не трябва да държат сметка задължително се за най-новите тенденции в сферата на фризьорство.

Коментари (0)


Напишете отзиви

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добре
Captcha