Malu Wilz

MALU WILZ стана професионален марка със световно име, които се използват продукти на грим за всяка жена, която иска да се потопите в света на очарователни цветя и аромат на завоевателя, означава да се постави на първо място на красота и вдъхновяват въображението.


Тази марка е стартовата площадка за различни таланти в изкуството на красотата, които предлагат курсове, посветени на специалисти в тази област.


Изпълнение на грим, професионални и иновативни


С помощта на широк спектър от цветове, грим, се превърна в изкуството, но не за побеждаване на някой, ако няма има продукти, разработени специално за това, за да създадат стойност за красота. MALU WILZ продукти предлага високо качество перфектно в кожата на всеки човек, като кожата става по-красив, ако той правилно се грижи. Ако кожата ни изглежда добре, да се чувстваме добре, а за това са необходими професионални средства за грижа, които подчертават всички красиви черти, с които разполагаме.


Идеално покритие е направено с помощта на MALU WILZ камуфлаж , който е предназначен за всички типове кожа: избелени, старчески, от акне или кожа, което показва белези, петна и татуировки. Водоустойчив и дерматологични тестове, този продукт е подходящ за SENSITIVE на кожата.


Освен това, камуфлаж крем се предлага в малък контейнер и поради консистенция, той изсъхва бързо, с текстура във вид на паста. Покритие невероятно, а Resistance също, така че този крем остава на лицето ви през целия ден, особено ако той е закрепен с помощта на прах. Камуфлаж крем е водоустойчив и е подходящ за всички типове кожа.


Начин на приложение е доста проста, ето защо, след ежедневната рутинна грижа, с помощта на шпатула вземете малко количество маскировка, смесете в дланите, и с помощта на латекс гъба влажна, нанесете равномерно, estompand на крайниците, след това нанесете захар с помощта на четка за Fixing продукт. Този продукт се намира в 8 различни нюанси и е от съществено значение за всеки един момент на деня, искате най-доброто покритие. Е степента на покритие, висока, и продуктът да се консумира твърд, така че е много икономичен.


Течната основа на базата на Hyaluronic киселина успява да спази бръчки, благодарение на своите съставки, така че след употреба кожата ви ще изглежда перфектно, изобщо не се зарежда и хидратирана. Той е предназначен за дори SENSITIVE кожа с розацея, белези или пъпки, с капак, който е достатъчно голям.


MALU WILZ коректор молив, богати на етерични масла, изчезват мигновено примеси, петна или области, които трябва да бъдат покрити. Като лека текстура, той успява да задоволи дори най-взискателните гости, като предлага матиран вид и намаляване на излишния себум. Молив, предназначен специално за зоната около очите, което му придава пълна яркост. MALU WILZ прах азсъс специално разработена за тъпа кожата е мазна или смесена, защото тя премахва външен вид мазна кожа.Така, за Color и красота света, MALU WILZ продукти, се препоръчва, например, изкусителни червила, моливи за очи или тонален крем, както и продукти, посочени по-горе, е идеален избор както за ежедневен ритуал за грижа, както и за най-ексклузивните събития.

Последни статии


Как да се отървете от тъмните кръгове, бързо и безопасно

Как да се отървете от тъмните

Този въпрос не е много лесно, защото не съществува универсална рецепта, за да ви помогне в това отношение, но има няколко домашни средства, които могат да помогнат.

Кои прически са на мода през 2017 година?

Кои прически са на мода през 2017

Специалистите препоръчват един път режи косата си в един месец или месец и половина, за да се запази здрав. Къса коса е на мода през 2016 г. и изглежда, че това дело ще продължи и през 2017 година.

Най-добрите средства на фонда до 2017 г.

Най-добрите средства от десет

Избор на фондацията може да бъде доста трудна задача, особено когато става въпрос за драстични стъпки до перфектния грим.