Лосиони

Лосиони за коса е предназначена за всички типове коса за възстановяване на блясък и жизненост. Те са предназначени за ефективно косъма, предпазва Color и възстановяване на цъфтежите на косата. Това още не е всичко лосиони за коса, специално предназначени за борба с влага, за да се запечата епидермиса и да не е в последния ред, за да оставите косата си по-копринена и изглеждат по-свежи и здрави.

Имате ли суха коса, боядисана коса или мазнини, специалисти в областта на красотата са се погрижили да разработят продукти на най-високо качество, за да отговорят на тези нужди. Лосион за коса, професионални, предназначени за лечение на различни проблеми на косата. Лосиони за суха и изтощена коса, лосиони за коса, лосиони за коса, лосиони за мазна коса, придава на косата, която изглежда приятен и чист, той трябва да.

Като се има предвид, че са предназначени за всички нужди на коса, лосион за балансиране на рН, хидратира косата в дълбочина, дава повече Volume и предпазва косата от високата температура foehnului, създавайки тялото и плътност за запазване на прически.

Няма продукти в тази категория.