Label.m

Label.m е официален марка за грижа за косата на Лондонската Седмица на Модата. Обхват вдъхновен от мода назначава и разработва стилистами, които се стремят да предоставят на творчеството на професионалните стилисти от цял свят, за да отговарят на нуждите на най-взискателните клиенти. Марката е създадена през 2005 г. в Лондон Тони Масколей и Саша Масколей-Тарбук, тези, съчетавайки опита с артистичен дух и да започне в края на краищата, един нов метод за моделиране на иновациите, които отразяват най-новите тенденции в косата.


Label.m - технология, която осигурява най-добри резултати


Label.m съчетават съставки от естествен произход и етерични масла с технология, която осигурява красива коса, както вътре, така и отвън. Тази технология е създадена за нуждите на всичко, за да се гарантира ефективността и творчеството на най-добрите и безупречни резултати.


Продукти Label.m хармонично съчетава изкуството с науката, която е създадена с помощта на технология, която придава на косата жизненост, но и с етерични масла, които подхранват и хидратират в дълбочина. През 2005 г., в презентация, Label.m ще получите 15 отделни продукти, но колекция-късно е разширена с покритие на повече от 80 продукти. Повечето от тях не съдържа парабени и натриев хлорид, предназначен за прочистване, за да се хидратират, за създаване и пълна. Иновативна структура на Label.m предлага терапия за подмладяване, натурални, което осигурява отиде на косата, но събирането на светъл блондин придава сияен вид.


Продукти за прочистване на гама почиства косата и й придава спокойствие, той трябва да. Например, мек Почистващ Шампоан съдържа СОЯ и протеин от пшеница, ванилия, сладък грах и стафиди, която стимулира косата, придавайки им жизненост и блясък. Label.m дълбоко Почистващ Шампоан премахва излишния себум, благодарение на вложения екстракт от мента, евкалипт, масло от чаено дърво, естествено, отстраняване на остатъци, и пшеница, протеини соя и бамбук укрепват прът на косъма. Освен това, тези продукти са предназначени за защита на косата от UV лъчи и външни фактори.


Хидратация и хранене на косата е предвидено условие диапазон, който оставя косата чиста, силна и видимо по-здрави. Label.m хидратиращ балсам с екстракт от алое, ехинацея и екстракт от френско грозде предпазва косата от топлина и UV-лъчи, което му придава яркост, хидратиращо и подхранващо, благодарение на своите съставки.


Създаден от гамата е разработен специално за защита и за създаване на собствен стил на косата, придавайки им по-голям обем. Label.m къдря крем, например, това е продукт, който осигурява вашата коса личността, които определят къдрици и вълни, благодарение на масло от жожоба, екстракт от трици и слънчоглед, който придава на косата приятен външен вид, интензивна хидратация и защита от УЛТРАВИОЛЕТОВИТЕ лъчи.


Пълна гама добавя плюс стил, изящество изделия динамичен и висока производителност, които осигуряват запазването на косата допълнителен блясък и контрол на кабели на бунтовниците. По този начин, серуми за контрол на кабели, буйните къдрици контрол серум, благодарение на специалната смес от силикон, осигурява максимален контрол и интензивен блясък на косата и влошени, като подобрява видимостта.


Така че, пълен комплект за пълна грижа!