Като препоръчват specilistii за вежди stilizezi !

Styling веждите


Всички жени прибягват до всевъзможни тактики, за да бъдат по-красиви. За това те се обръщат към методите на грим. Преди обаче да започнете грим, трябва да знаете как да се грижи, както и тези малки подробности, за да попълни и да прави цялата разлика между жените, правилно подбрано и по-малко знаещи. Той каза, че окото е визитната картичка на личността, така че външния вид на веждите е много важен.

Все пак, въпреки че тенденциите, които се предлагат по отношение на красотата, винаги жените трябва да знаят, за да изберете това, което им е изгодно. Pensatul е обща тревожност в Египет, когато kajalul е бил използван за грим на очите и въглища, за да се подчертае вежди. ХХ век предполага смесването на стилове, от веждите много тънка и Марлене Дитрих до треска работи момиче, продиктувани от Брук Шийлдс, мода хаотично безсмъртен "Студио 54" или нонконформизма стилисти или модели, което допринася за изчезването на общата кислород и вежди. До 2017 г., веждите са станали повече от всякога в едно епично приключение, за Natural, може би, втори или трети път в историята на човечеството, когато те се откажат от тях работа. През 2010 г. тенденция е благоприятна за натуральности. Формата на прости, едва ли не на всички стилизовано. За оферти за вежди на модния подиум не е много да се каже: extremitațile на всички преработени сътрудничи с дебелото форма на веждите, както е предложено от дизайнерите тази година. Ако принадлежа на пламенни тенденции, нямате много работа глави направени през този сезон.

По-нататък ние ще обсъдим съвети, препоръчва profesionisiti, за да изглежда сензационно. Ето някои от най-важните трикове, които трябва да имате предвид, за да направите веждите на завист :

Преди всичко, вие трябва да знаете, че изкривявания мек, изрязване или премахване на излишната трикове, които все още са в движение и винаги ще бъде. Pensatul отида, разбира се, от универсален метод действа: настройка на дължината на веждите. За правене на моите вежди аз трябва да държи в ума си 3 изображения на линиите, на които специалисти да се обърнат. Начертайте три въображаеми линии: A, B и C. a е роднина до горния вътрешния ъгъл на окото и началната точка sprancenei. Б-това е въображаема права линия, която пресича диафрагмата и е точка за начало на заоблени и C е диагонална линия, която свързва ноздрите и на външния ъгъл на очите. Това, разбира се, координати база. Можете да използвате коректор или бял молив на конци, които не се вписват в въображаеми линии ще бъде по-лесно, когато започнете да pensatul себе си. Премахва космите като надвишава тези редове, на първо място, за да се определи точните размери, особено дължина. Направете си схема, когато вие започнете да се поклони. В зависимост от линия B, решете как тънко ги искате, след това покриване на кабела с коректор, основа или бял молив. Погледни себе си в огледалото. Доволни ли сте от резултата? В противен случай, премахнете продукт и преустройство на своите схеми. Лук не трябва, за да започнете отново до крайност Айрис. В крайна сметка, с половин или от extremitați посоката на нормалната на дъга. Целта е триъгълник със заоблени краища (за да не видя, че малък).

Вежди stilizeaza в зависимост от формата на лицето.

През първата половина на веждите, на гребена нагоре, вторият-надолу, и върховете, които надвишават база ще бъде пресечен с щур. Защо е важно да е преди, а не след pensatul себе си? За да не премахване на конеца е твърде дълго, но коренът е в основата на sprancenei, като по този начин оставя интервали по-грозен. Ти не си последовател на прическа? Уверете се, че вие, най-малко, тъй като те прочесали го по-рано. А за кабели над sprancenei те могат да задържите, но в никакъв случай на тези, които не попадат в вежда, само от вида на пух. Форма на sprancenei не могат да рисуват отгоре, а само отдолу, pensatul от по-горе направления, които влияят, по принцип, дъга Natural от вашите вежди.

По-добре ти теглене вежди след душ или след продължително баня от двойки, отваряне на порите и прави pensatul по-малко болезнено. Освен това, се простират на кожата и нанесете лосион тонизиращ студен. След като приключите с процедурата, нанесете лечебен крем или просто овлажняващ крем.

Вежди stilizeaza в зависимост от формата на лицето.

В случай, че имате овална форма, веждите не трябва да бъдат обработени по-специално, овал на лицето-това е идеалният Тип на лицето, така че не прекалявайте с pensatul но за да се избере форма на uspr наведе, и които уважават координати 3 оси. Овал на лицето се признава, след като челото е по-широк, отколкото на брадичката, бузите, за да се произнесе, но не са много видни, брадичката яйцевидни малък.

Кръгло лице признава, че след появата на относително кръгла, лицето е почти толкова широко, като дължината му. В този случай, бузите стават все по-видими и представлява точката на максимална ширина на лицето. В този случай, на веждите трябва да е леко изпъкнала и опъната, но не прекалено тънък, по този начин давайки усещане за дължина кръгло лице. Преувеличено арка и не размахване далеч, нека той рязко, докато линии, които образуват лък добър, за да остане прав. Ако това изглежда като прекален, да приеме предложената форма за предната част с овална форма, но не и формата на веждите, леко заоблени.

Предни квадрат е признат след като долната челюст по ъглите, и челото е доста широк. В този случай се препоръчва веждите по-дебели, изразено в Balance линията на челюстта. Вежди могат да се боядисат с Eyeliner да вежди заоблени или извити, леко свити.

Скоро те се научават след появата на удължен брадичката и челото, размер и скулите са сравнително еднакви. Формата на веждите трябва да бъде по-кратък, леко сплюснутые, за да се размие дължина на лицето.

След това моите вежди, препоръчвам ви да използвате сенки за очи и молив за вежди. Използвайте грим в нюанси на светло-кафяв или тъмно, в зависимост от Color очите. Можете да използвате молив за вежди от Paese или руж под формата на восък за вежди сетер восък сянката на светло-кафяви.


Коментари (0)


Напишете отзиви

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добре
Captcha