Goldwell

Компанията Goldwell е основана в Германия през 1948 г. Ханс Эрихом Dotter. Първоначалната цел е Create марка, за да се осигури красотата на косата, разработен специално за професионалистите в салони за красота. От началото на годината, компанията предлага най-съвременни технологии и ефективност в грижата за косата.

В продължение На много години, компанията е нараснал от рационализаторство и посвещение в откриването на най-ефективните средства за боядисване и поддържане на оцветяване на косата. Освен това, продукти, разнообразна, която се разширява в много страни по света.

Засилване на творческите си способности!


Продукти Goldwell ще ви позволи да се насладите на потребителски Solutions за да отговори на нуждите на всички клиенти. Тези продукти каним Ви да откриете за себе си неограничени възможности, така че Goldwell ELUMEN диапазон те прави повече творчество, като вдохновленным най-успешните професионалисти в изкуството на оцветяване.

Продукти в този диапазон ще ви позволи да се насладите на фините цвят и нежен или обратното, интензивен цвят и са много смели. Всичко това зависи от избора на индивида, като изкуство и творчество в нашите ръце.

В Goldwell ELUMEN боя за коса не съдържат амоняк и оксиданти и полезна за всеки тип коса. Този интензивен блясък на косата, професионални резултати, това позволява максимално Brilliance, интензивен Color, дълготрайност, но и изглежда много здрави.

С пълен набор от цвят, с интензивен Blonde в привлекателен червен, елегантен кафяв и преди залез лъскава коса, има гама, създадена специално за мъже. Външния вид на мъжете е също толкова важно, както на жените, така гама, създадена за мъжете предлага цветове, които предлагат за сигурност, като нюанси на сивото камуфлаж са тези, които ще ви накарат да се чувствате много добре в собствената си кожа.

Освен за оцветяване, Goldwell предлага продукти за грижа и Styling, които имат за цел да представи особен поглед. По този начин, изделия, предназначени единствено за стилисти и салони за тези, които ще ви помогнат да постигнете целите си и да получите Color и блясък желания. Освен широката палитра от цветове, Goldwell на ваше разположение набор от шампоани, които се предлагат на тониране по-мощен, но и правилните грижи.

Goldwell Dualisenses Color Шампоан държи на Color и блясък на косата, благодарение на своята формула, която предпазва и се грижи за тънка коса или обикновен цвят.

С помощта на специална формула, която дава блясък с екстракт от нар и антиоксиданти, шампоан предпазва косата от UV лъчи и придава блясък Natural, защитава също така и Color косата, като си такъв интензитет.

Не изсушава кожата на главата и е идеален за тези, които искат да запазят Color и Brilliance в оптимални параметри.
За интензивно и резултатно Color, Goldwell полу-постоянно е перфектният избор , тъй като той нанася върху косата по-суха, оставяйки ги блестяща, има здрав вид и ухоженность салон.

Така, Goldwell-това е марката, която Ви предлага качествени и блясък без много усилия.

Последни статии


Всичко, което трябва да знаете за климатик за коса

балсам за коса

Климатик трябва да се избират и в зависимост от структурата на косата, така ли да има къдрава коса, повредени и лишени от жизнена сила, този продукт, за да извади ни от неприятности в повечето случаи.