GHD

Добър ден на косата-това е британската компания, известна още като GHD. Марката е световен лидер по отношение на инструменти и средства за грижа за косата, те са придобили повече от 50 000 салони по целия свят. GHD е първият спонсор по отношение на инструменти, за да се яви на Тайната на модата Виктория шоу и оценена знаменитости като Виктория Бекъм, Мадона, Гуинет Полтроу и Дженифър Анистън.

GHD професионални инструменти от най-високо качество


Използва и топ-стилисти от цял свят, продукти GHD доминира по модните подиуми и списания от 2001 г. насам. Гъвкав и лесен за употреба, средства за стайлинг на коса, коса или четка на тази марка подобрява състоянието и външния вид на простия факт, че за постигане на съвършенство, ден след ден, просто с помощта на някои продукти, които правят косата изглежда като в модни списания.
Най-добрите и професионални салони в света се използва през цялото време, като професионални преси за коса, вълна или други прически, инструменти най-високо качество за тези, които са на пазара, защото космите ще бъдат по-защитени, не се разрушават и остават прави в продължение на дълъг период от време.

GHD коса дъска идеална за изправяне на коса, за създаване на красиви къдрици, и за най-изискани прически. GHD Затъмнение на косата дъска е предназначена за всички типове коса, идеално се плъзга и не оставя лъскава коса, без да се прави компромис. Температурата на въздуха достига до 185 градуса и се изправя дори messiest на косата. Той е снабден с 3 датчици, патентована технология Tri-зона, която не позволява влошаване на състоянието на косата, и топлината ще равномерно разпределени по направления на косата си, разтягане и разглаживая нейната повърхност.

Още един революционен продукт, който осигурява гарантиран резултат-това е GHD платинена коса дъска, подходяща както за изправяне на коса, къдрици или прическа, но и за изправяне на бретон. Използва се в салони за професионалисти, но може да се използва в домашни условия. Косата са здрави, благодарение на 6 сензори, разположени на две плочи, които се разпределя равномерно топлината. GHD платина, намалява косопада и запазва цвета на боядисаната коса, като придава красота и блясък.

Изправяне и оформяне на косата, както в книгата си, могат да бъдат направени с GHD V злато професионална козметика за коса, за всички типове коса, укротяване и приглаживая къдрава коса ефективно, а резултатите продължават дълго време. С красиви и подобрен дизайн, блестящи златни акценти, GHD злато на косата професионални слайд-дъски гладка по цялата дължина на косата, за да се разпространят, както и край нейните контури помагат за създаване на идеална линия за интензивен блясък.

За това, за да имат достъп до най-новите тенденции в прическите и прически, изберете GHD.

Последни статии


Искате права коса и блестящи ? Ето и съвети.

Искате права коса и блестящи ?

Голяма част от жените предпочитат да продължат редовно косата си с печки. Ние всички знаем колко вредни са уреди с консумация на топлина, а това е много важно да знаете как да ги използвате и по този начин да се получи перфектен резултат.