Ecovital Professional


Ecovital-това е марка, който е роден в Румъния, като на професионалния пазар на стоки вече около 20 години. Да бъдеш в партньорство с Thalgo, Ecovital козметика предоставя качествени продукти от водорасли и съставки с най-високо качество. Продуктовата линия Ecovital лесно се разпространява и в световен мащаб, продукти разпространи по цялата страна 483.

През цялото време ние сме в крак с най-новите продукти в областта на Body Care. Било то професионални шампоани, балсами, кремове и компреси, по всяко време и на всяко място трябва да се чувстват добре в собствената си кожа.

От широк асортимент от продукти, Ecovital предлага процедури за всяка нужда на кожата.


- Такива Ecovital кожата продукти отговарят на нуждите на всеки тип кожа, независимо от това, ако става въпрос за SENSITIVE кожа, дехидратирана кожа, купероз или с тенденциите на стареене. С други думи, старата кожа изисква специално внимание и на правилната грижа и Ecovital кремове за зряла кожа е специално разработен, за попълване на тонуса и еластичността на кожата с помощта на синтеза на макромолекули създаде своя собствена пълнители, който се противопоставя на влошаване на кожата.

- Суха, SENSITIVE или мазна кожа трябва да се работи правилно, така че проблеми се намали или изобщо да изчезне. Тези различни нужди, предлага различни решения и дехидратирана кожа, като се има предвид, че Hydration той трябва да е за сметка на намаляване на загубите на вода от роговия слой, но и за избягване на проникналите на вредни вещества в кожата.

- А SENSITIVE кожа се нуждае от внимание, тъй като той се държи по различен начин във всяко време на годината, и Ecovital успява да се регулира на различни въпроси, такива като: лоша циркулация или зачервяване, чрез създаването на комфорт на кожата.

- Мазна кожа се регулира с помощта на Ecovital, че ще успее да намали секрецията на себум, затваряне на порите и имат стабилизиращ ефект, благодарение на които кожата остава гладка и матирана.

Много важна стъпка в ежедневната хигиена, така и в ритуал за грижа за почистване и тонизиране на кожата, както и кои продукти биха могли да се направят повечето от тези неща, ако не и на продукти Ecovital? Те имат възможност за премахване на мъртвите клетки от повърхността на епидермиса, почиства кожата от грим или замърсявания и да доведе до всасыванию активни вещества.

Една Фирма, едно хармонично и красиво тяло изисква грижи, и да ходят на фитнес, може да отнеме твърде много време. Ecovital идва на помощ на всички онези, които искат по-добре тялото си, осигурявайки процедури за тяло, разработен с точност и най-добрите съставки.

За шейпинга, отслабване и тонизиране антицелулитен термо крем се раздели с неэстетические прояви на "портокалова кора", благодарение на премахване на токсините и излишната вода. Циркулацията на кръвта се подобрява, а кожата остава сверкающим, хидратирана, тонизированной и напитанной.

Ecovital Professional предлага най-добрите решения за красотата на тялото може да завидя.

Последни статии


Как да се отървете от тъмните кръгове, бързо и безопасно

Как да се отървете от тъмните

Този въпрос не е много лесно, защото не съществува универсална рецепта, за да ви помогне в това отношение, но има няколко домашни средства, които могат да помогнат.

Най-добрите кремове за Oily Skin

Най-добрите кремове за Oily Skin

Oily Skin напълно различен от суха кожа като, ако земята изисква Hydration, мазнини, произвеждат толкова на мазнини, които запушват порите, а това води до появата на акне или акне.