Diva Professional

Като забелязали първоначално като семеен бизнес, Diva Професионален Styling - британска компания, които се развиват на професионални продукти за коса на най-високите стандарти. Diva сътрудничество с най-престижните професионални салони по целия свят, продукти, която е фаворит на много известни личности. Освен това, Diva продукти се използват в много филми профил и в телевизионни предавания, като истински успех се дължи на тяхното качество.


Diva е най-голямата марка по продажби в обединеното кралство, продуктите, които може да закупите в мрежата, но и у дома. Благодарение на напредналите игра за продукти Styling, за сушене или Styling, Diva се гарантира най-добрите Performance, като лидер на пазара.


Diva продукти са наградени на косата най-салони, така че то винаги осигурява най-доброто качество, за да гарантира максимална Performance.

Дифузор Diva специално създадени за дълга коса, които се нуждае от по-Volume в корените и къдрици добре определени. Той е снабден с гумирано система на съединителя, подходящи за всички видове сушилок.


Косата никога не е било толкова лесно да се успокои, тъй като сега, с помощта на Diva коса драйR, който е подходящ за всеки човек, независимо от стила. Той играе блясък и дълготрайна, гъвкавост и еластичност, без загуба на коса. Във връзка с генератори на 5 милиона йони/сек, ускорява процеса на сушене на косата, което го прави по-лесно за Styling. Процесът на почистване е много лесно, благодарение на което продуктът е с дълъг поради факта, че тя разполага с мрежа от керамика, които осигуряват ионизацию направления на косата. Той е снабден с ергономична дръжка и дълъг кабел 3 М, 2000 W със система за автоматично изключване при достигане на температура 110 градуса, а и има 4 степени за отопление и 2 скорости бутон за студен въздух.


За да получите най-елегантните и секси къдрици, Diva предлага стайлър за коса, която незабавно да отговарят на всички желания, свързани с изглеждат по-красиви. Продуктът е направен, за да получат гъвкави и къдрици Natural и формата на нейните тънки, го правят идеален за определени corrugations рохкава, с диаметър 45 мм в основата и 22 мм в горната част. Маши за коса са изработени от титан и е базиран на висококачествена технология, която равномерно разпределя топлината по цялата нишка. Това ви дава възможност да получите Styling точност се дължи на факта, че температурата може да се установят в интервала от 140 до 220 ° C, а също така има покритие от силикон в горната част на тръбата, която предпазва пръстите.


Diva и средства за грижа за Men. Diva машинката, високо качество, отговаря на всички нужди за лицето грижа правилно. Той е снабден с акумулаторна батерия, 5 прецизна остриета, изработени от неръждаема стомана и 5 регулируеми гребени, които позволяват да се справят с изключително лесен инструмент и незабавни резултати. Той е оборудван с компактно зарядно устройство, например, професионални резултати забавяне няма да се появи.


Diva предлага широка гама от продукти, които осигуряват прецизност, качество и висока Performance.

Последни статии


Продукти за къдрава коса

Продукти за къдрава коса

Хора с къдрава или вълниста коса, се считат за благословени да имат такъв тип коса. За тези, които не знаят, как да се поддържа такава коса може да изглежда доста проста