Depilève


Depileve номер 1 в системите за професионално восък, достъпна в 87 страни по целия свят. Depileve изхождаме от това, че система за професионална депилация, кола маска е необходимо да се осигури високо качество на козметични продукти, както и най-доброто лечение на епилация.

Depileve характеристики на иновативна система за епилация гореща кола маска, и най-популярните системи Depileve восък с гореща кола маска счупени, които обикновено се използват за лицевите зони, подмишниците или бикини линия поради съответствието им томительно. Освен това, предимството на Depileve от различни кремове, които намаляват скоростта на растежа на косата, както и продукти, предназначени за грижа за кожата след процедурата по обезкосмяване.

Depileve - успех, престиж и качество


Depileve восък - това е един от най-лесните методи, използвани, за да получите красива кожа. Като на восък и оставя кожата гладка, без следи растежа на косата, изглежда като Natural един и изненада. Depileve восък-това е един уникален продукт на базата на парафин, създадени специално за професионални салони , но и за употреба у дома.

Традиционните Depileve восък е перфектният избор за SENSITIVE на кожата, като този тип кола маска се използва без хартия парафинированной. Традиционен восък с Olive масло се топи в метален съд или в гарафа и се нанася с помощта на шпатула. Не трябва да се ленти за кола маска.

В Depileve декантер е предназначен за подгряване на восък по професионален начин, като е незаменим помощник в салон за красота, който предлага услуги депилация с традиционни восъчни. Той се топи и филтри, восък, метала по начин, който е ефективен, подходящи за всички видове восък.

Традиционен восък еластичен има в състава си пчелен восък и colophony, има високо качество, защото то не е изгаряне при контакт с кожата и не е крехко, защото температурата му на топене е ниска-около 50 градуса C. еластичен восък възобновяеми източници, оставяйки кожата гладка и копринено това се посочва в случай SENSITIVE на кожата, особено в областта на слабините, където епилация трябва да се извършва много внимателно.

За гладка и мека кожа, депилация с традиционните кола маска премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата, оставяйки я гладка и приятна на допир. С други думи, депилация с традиционните кола маска, с дълготраен ефект от две до три седмици. Така че, този вид епилация е най-икономично и могат да се прилагат както в зали, така и у дома и по всяко време на годината. Традиционната восъчна депилация остава един от фаворитите за всички жени, независимо от техния статус, финансовото състояние или култура.

Depileve е идеален избор за по-гладка кожа, по-мека и блестяща, защото той не дразни кожата и начин на приложение е доста проста: восък се загрява, докато стане течна, нанесете го с помощта на шпатула, но не изискват тампони, защото космите се отстранява чрез выщипывания.


Depileve се грижи за вашата кожа!

Последни статии


Всичко, което трябва да знаете за епилация

всичко, което трябва да знаете

Кожата винаги трябва да изглежда перфектно, особено през лятото, когато носеше всички видове дрехи, като поли, панталони и дори ако ние излезем в морето, трябва да бъде в завидна форма.