Denman

Разработен в обединеното кралство, продукти Denman се използват в повече от 60 страни по света, в професионални салони, които осигуряват най-добри резултати. Първият Denman четка е изобретен през 1938 г. Джон Denman Дийн, който е бил произведен в 60 салони, чрез техниката му изсушаване и прическа, в същото време.

Denman произвежда днес повече от 400 000 се актуализира всеки месец и да продължи да работи с най-салони за коса и фризьорски салон, работещи в постоянно иновативно професионално Tools.

Denman четки


В широк асортимент от четки, Denman отговарят на всички типове коса, включително четки за Volume и Styling, и четка, която прави перфектни къдрици, светещи. Като четка 7 на редица класически Styling е Resistance към топлина и химикали, антистатични, гума, хигиенични и трайни.

Четки са в края на с гумени възглавници, които позволяват максимално сцепление и контрол на Smoothing и оформяне на косата. Четка за лесно прониква, без разкъсване на косата, придавайки им на оптимални условия за Styling. Той е идеален за дълги и средни коса, която здраво за косата и го направих.

В Denman сребро Squargonomic кръгла четка за Styling е изработен от Natural косъм на глиган, мек, не се надраска Scalp, придава на косата по-Volume и е ефективен при выпрямлении косата, което го прави идеален за средна или дълга коса. Той не разбива косата, след като успя да я оставя кадифена на допир.

Освен това, валяк Denman четка за зъби е изключително ефективен, да, изработени от керамика, равномерно разпределя топлината на нивото на косата, придавайки им блясък на косата и внимателна грижа. В резултат на къдрици стават изключително успешна, но също така може да се използва за изправяне на коса. В Denman четка е предназначена, за да се плъзга през къдрава коса, за да разплетете косата и да се определи къдрици.
 
Denman четки ефективно да се справят с мокра коса, дават възможност за бързо изсушаване на косъма, ускоряване на сушене с помощта на сешоар, който позволява на горещия въздух да циркулира от корена до сплит.

Denman класическа четка за зъби е изключително гъвкава, придава на косата повече Volume и завърши на косата, придобиват кристальный блясък.


Така че, Denman професионални четки са с високо качество и са идеални за изпълнение на най-сложни прически.