CHI

Продукти CHI известни иновационна технология, направени от най-квалифицираните професионалисти за грижа за косата. CHI предлага целия пакет от грижи, защитава косата от различни укладочных средства, които нападат върху косата. Фарук Шами е основана през 1987 г. марката CHI за всички типове коса, от пряка до вълнообразни или къдрава, като отидете на предпоставката "образование, околна Среда и етика".

Тази марка е революция на пазара на прическата, защото е предложила първата боя за коса без амоняк, най-често любима марка знаменитости в Холивуд, известни личности като Риана, Меган Фокс, Джесика Алба и Avril Lavigne.

Предназначен за всички типове коса


Продукти CHI благоприятен ефект върху всеки тип коса, така шампоан и балсам правят чудеса за всички категории на косата.
В CHI шампоан за както за мъжете, и за жените също, имайки в състава си съставки с най-високо качество. CHI е проектирана, за да отговори утвърдително начин за всички типове коса, включително и палав косата гладка и придават блясък и еластичност. Освен това, тя има за цел да помогне за боядисана коса за защита на цвета за дълго време, специално отношение към него, го хидратиращ и придава блясък за дълго време.

CHI шампоан е специално разработен за защита на косата от УЛТРАВИОЛЕТОВИТЕ лъчи, почиства нежно косата, без да нарушава боя процес. Продукти за коса от салони включват овлажняващ шампоан, например CHI Апартамент жажда за помощ, и за перфектен баланс на косата, CHI дълбок блясък шампоан-баланс е идеален избор.


CHI кератин шампоан съчетава в себе си силата на естествения кератин с необходимите хранителни вещества, като например масло от жожоба, масло арганы, както и иновативни технологии Keratrix, който предлага защита на косата. Тази смес е изключително сложна, предпазва естествения кератин, подобрявайки драстично еластичността на косата и успешно предотвратява нейната крехкост, давайки им и в същото време интензивно хидратиране и блясък.

Шампоан с аргановым масло от естествен произход, състоящ се от смес от масло от арган, масло от моринга и керамични композитни материали, което дава луксозна грижа за косата, предназначени, по-специално, изтощена коса. Тази система прониква дълбоко в кожата на главата с всички витамини и масла на хранителни вещества , което позволява на косата да стане по-еластична и естествено.

 В CHI машина , както за жени, така и мъже се срещат в различни форми, като хидратация в дълбочина на всеки тип коса. Климатик разработен специално за боядисана коса, CHI йонна Цвят Защитна система има способността да поддържа цвета и яркостта на оцветяване на косата и CHI Энвиро Разглаживающий изглажда къдрава коса, палав или суха, давайки им по-голям контрол и по-хидратиращ. По този начин косата става по-укрепени, блестяща и е по-лесно да се организира, без твърде много проблеми.

CHI Фарук Royal необикновено лечение, включва бял трюфел и перли, който е подходящ за всички типове коса има лека текстура и възстановява уверени разгражда коса, и за да не се изтеглят. Това е комбинация от съставки ще помогне на косата и кожата на главата от всички гледни точки.Последни статии


Искате права коса и блестящи ? Ето и съвети.

Искате права коса и блестящи ?

Голяма част от жените предпочитат да продължат редовно косата си с печки. Ние всички знаем колко вредни са уреди с консумация на топлина, а това е много важно да знаете как да ги използвате и по този начин да се получи перфектен резултат.

Keratin процедури за грижа за косата

Процедурите с използване на кератин

Красива коса и здрави-мечтата на всяка жена, и ето защо е необходимо специално лечение за възстановяване на външния вид на косата или Natural.