Четка За Коса

Четка за коса-винаги са основният инструмент по отношение на организацията и поддържане на косата. Ето защо жените са склонни да инвестират пари в скъпи продукти, когато става въпрос за средства за стайлинг на коса, но не се отчита, може би най-важният аспект: придобиване на четки, подходящи за вида на косата и дължината на косата.


Четка за коса помага ни да е чист, блестящ и чист вид. Висококачествена четка, изработена като цяло от естествена четина. От множество четки, които имахме на разположение на пазара, ние трябва да изберем най-доброто, което отговаря на нашите нужди. Четката трябва да бъде избран в зависимост от нашия тип коса:


- Тънка, тънка и права коса нужда от повече обем, за да не изглежда лишена от жизнена сила и е трудно за фризьорство. Този тип коса се препоръчва да се използват четки от каучук, с меки зъби, защото този тип четки, има кръгла форма, а четката закопчава с мека гума, така че кожата на главата не ще да се почеше, той ще бъде записан на агресивно четка.


- Къдрава коса, изискват специално внимание, тъй като той е по-сложен за настройка и неправилно четки може да доведе до катастрофа на косата. В случай къдрава коса, препоръчваме да се използват четки с редки зъбци, за да може да проникне въздух и ефективно да се справим с това, и тънки пръсти, които минават през прът на косъма. Те могат да приемат различни форми и се използва за получаване на обема на корените, за оформлението, лесно и позволява бързо да изсъхне.


- За суха коса, дехидратирани и придирчив-за бездействие на мастните жлези е препоръчително да използвате четка със зъби, въпреки че от дърво или метал. Тази четка ефективно се справят с кичури коса, той е идеален за чуплива коса и не е агресивен с кожата на главата или косата. Освен това, придава на косата еластичност, тъй като дървото е добър естествен проводник на топлина, и косата изсъхне след душа.


- Загуба на коса е проблем, с който се сблъскват много жени се дължи на хиперактивност на мастните жлези. Това не се препоръчва, че този тип коса много често се пере, тъй като тези мастните жлези ще бъдат принудени да работят много по-дълго. За да се отървете от занемарен и мазна коса трябва да използвате дървен гребен с редки зъбци, които няма да се късат космите.


Препоръки:

- Четка с четина къщичка коса са по-скъпи, но това е идеалният вариант, защото това ще ви помогне в това, което ви трябва. Това не электризует косата, и космите, макар и малко трудно, но не и теглото на косата, стимулира кръвообращението на кожата на главата. Той е подходящ за всички типове коса.

Няма продукти в тази категория.