Babor

От много марки за грижа за кожата, Babor-една от малкото, която може да се похвали с изключително безопасни продукти за кожа, която осигурява защита. Те са предназначени съставки са от естествен произход, всички продукти Babor грижа дерматологично тествани по същия начин, както и преди 50 години, когато е основан. Оптимизирани за идеалното ниво на рН на кожата, продукти Babor се използват най-добрите курорти в света, и сега можете да се поглезите кожата си в къщи с успех. 

Безопасен, естествен и лесен. Тези думи описват перфектния комплект за грижа Babor на кожата. За да се опрости избор на продукти, Babor създаде ясна линия продукти, предназначени за всички типове кожа.
 

Видими резултати с Babor

 
Д-р Babor колекция на кожата съдържа съставки, които помагат на кожата да запази по-младото, възстановяване на такова доверие. Линията включва Биоген клетъчни продукти , която защитава кожата от външни оксиданти, или стрес и дермата на мобилен оператор предлага на яркостта и еластичност.

Жените с прекалено чувствителна кожа могат да се използват с натурални продукти, увереност в себе си, за да се отървете от този ефект, но Babor предлага асортимент от Baborganics, че работи перфектно в това отношение.

Тази гама от продукти за грижа за кожата съдържа органични съставки на 100%, което не се отразява на кожата.

Защитава кожата и поддържане на естествеността-това е основната задача на продукти Babor.
Предлагане на формула грижи, въз основа на изчерпателна концепции, повече от 50 години на интензивни изследвания, обхват Babor използва най-добрите съставки. В този кръг принадлежи кремове ден, почистващи разтвори, нощен, хидратиращ крем за очи средства, тонери, решаване на анти-стареене и лечение.
 

Babor за млада кожа


С напредване на възрастта, кожата започва да страда няколко промени, които не са много приятни, и целта е да се възстанови жизнените си сили с помощта на формулата, богати предложи пълна гама от продукти Babor. Чрез концентриран комплекс от витамини, Babor Мулти Активен Витамин течности, подобрява структурата на кожата, възстановява тъканта и възстановява еластичността. B5 и витамин е укрепва тъканите, повишават жизнения тонус и се бори срещу свободните радикали.

Прилагането на нощен крем, стимулира регенерацията на клетките на кожата, чрез използване на подобрена формула на крем Babor Вита нощни баланс. Създаден специално за хора със суха кожа, този крем формула регулира нивата на липиди, и овлажнява кожата и регенериращ си. За гладка кожа и ефект на лифтинг на лицето в областта около очите, Babor hsr лифтинг Екстра стягане на борбата срещу бръчки, че то създава около очите и помага за запазване на еластичността.

Skinovage гама е изключително ефективна, тъй като предлага индивидуални решения за ежедневна грижа за суха или чувствителна кожа, с петна или с нуждите на репродукцията. Така че в този диапазон се намира на продукти за всички типове кожа.

Babor почистващо средство дълбоко почиства кожата, като ключ към по-добро и за красива кожа. Повечето продукти, да ги ефект по-бързо и по-ефективно, ако кожата е идеално почистена, а това означава, че всички Babor почистващи препарати съдържат успокояващи и овлажняващи съставки. Внимателно се подхожда към избор на продукти, на базата на изворна вода от Aachaen, Германия представя основните минерали, необходими за човешкия организъм.Последни статии


Дайте на вашата кожа, грижата за нея трябва!

Грижа за кожата в зависимост

всички жени са красиви по свой начин ще бъде. Обаче, с напредването на възрастта бръчките аз, като цяло, които живеят върху кожата ни, въпреки че ние не искаме това.

10 техники, с помощта на които може да се намали бръчките

Как да намалим бръчките

Остаряването ни дава главоболие, когато става въпрос за кожата, но дори ако ти 20 или 30-е добре, за предотвратяване на някои заболявания, отколкото да ги лекува, и тук става дума за появата на бръчки.

Как да се отървете от тъмните кръгове, бързо и безопасно

Как да се отървете от тъмните

Този въпрос не е много лесно, защото не съществува универсална рецепта, за да ви помогне в това отношение, но има няколко домашни средства, които могат да помогнат.

Професионална козметика от Babor за чувствителна кожа

Babor за чувствителна кожа

Според изследванията 60% от хората изпитват чувствителна кожа. Този тип кожа реагира по-бързо и по-силен, отколкото за нормална кожа, и факторите, които водят до конфронтация с чувствителна кожа.

Най-добрите кремове за Oily Skin

Най-добрите кремове за Oily Skin

Oily Skin напълно различен от суха кожа като, ако земята изисква Hydration, мазнини, произвеждат толкова на мазнини, които запушват порите, а това води до появата на акне или акне.

Най-добрите кремове против бръчки

Най-добрите кремове против бръчки

Всяка жена иска на вечната младост, но за това, не е нужно да се прибягва до различни операция, за да изглежда по-млада, но трябва да следвате няколко основни стъпки за грижа за кожата