Ardell

Ardell е лидер на пазара, когато става въпрос за фалшиви мигли. Ardell фалшиви мигли , създаден за да подчертае и да подчертае естествените мигли. За да създадете естествен и по-сияен вид, Ardell фалшиви мигли помагат за създаване на приказна гледка, не се нуждаят от спирала. Той се превърна в добре позната марка и благодарение на това, че акцент на женски желания, за да получите невероятно дълги мигли, като в своята продуктова гама за мигли и вежди грижи, лепила най-високо качество и аксесоари за грим.

Accessorize очите най-красивите мигли!


Ardell мода миглите са изработени от човешки косъм, 100% се стерилизира. Тези ленти за многократна употреба и много лесно се нанася, и всеки комплект се предлага по-добра кутия, която може да бъде използвана няколко пъти. Фалшиви мигли идват в 35 различни стилове (черен или кафяв) и да отговарят на всички. Ardell фалшиви мигли 120 не е засводен, монтирани на прозрачност ленти, които осигуряват естествен вид, извити и може да се използва както през деня, така и през нощта. За естествен и впечатляваща от пръв поглед, тези фалшиви мигли добавяне на тънък слой естествени мигли, без да играе заредена аспект, е изключително удобни и са изработени от 100% естествена коса.

Ardell набор от фалшиви мигли отговори на нуждите на всички жени, за да имат по-дълги мигли и красиви очи, които привличат всички погледи. Пленителна поглед казва повече, отколкото думите, и ако природата не е била така щедра с всички, Ardell фалшиви мигли идват в изпълнението на тази работа. Ardell набор от шест чифта фалшиви мигли е изключително удобен предлага пищна красота, която привлича много погледи.

В същия диапазон, да участват Ardell Деми Wispies природни фалшиви мигли, които придават огромно количество и привлекателен външен вид. Те са за многократна употреба, лесни за употреба и са изключително достъпни. Наличието на отлично качество, фалшиви мигли Ardell Деми Wispies природни идват в кутия, която поддържа в гигиеничным начин за миглите може да се използва повторно. Те се използват в салоните от много специалисти в изкуството на грима, но може да се използва у дома, защото те са подходящи за всички категории на очи, независимо от цвят, форма и размер.

Ardell Лепило за мигли предлага преди всичко безопасност, тъй като не е вероятността, че миглите са в най-важните моменти. Без значение колко красиви са те мигли, те изискват лепило, като ги напусне. Като се има предвид, че тези фалшиви мигли се използват в парфюмерийната салони са най-доброто качество и лепило е водоустойчиви покрития, благодарение на своята течна формула, която връща по-късно Подут в контакт с въздух.

Веждите са най-важните и универсални черти на лицето, защото той дава плюс личност и притежава хармоничен баланс и естетиката на лицето, така че трябва да бъде безупречен и подреден. Например, Ardell вежди осигурява естествен вид, като образува идеални вежди и да ги идентифицират.


По-красив и ярък грим във форма, само с помощта на Ardell, които се предлагат на достъпни цени за всеки.

Последни статии


Stilizeaza вежди, като професионалист !

Stilizeaza веждите

Винаги веждите имат роля в оформянето на лицето, създавайки деликатен начин, с цилиндрична форма и е перфектно. Сигурен съм, че жените прибягват до всевъзможни тактики, сложни стратегии за грим, за да имате перфектни вежди,

Като препоръчват specilistii за вежди stilizezi !

Styling веждите

Всички жени прибягват до всевъзможни тактики, за да бъдат по-красиви. За това те се обръщат към методите на грим. Преди обаче да започнете грим,