Anesi


Anesi-това е международната марка на продукти за грижа за кожата, която е родена в Мадрид, Испания. С опит повече от 40 години в козметичната индустрия, DRV групата е продала продукти в повече от 85 страни по света. Anesi винаги внедрява най-модерната технология и активни съставки от естествен произход, класически и ефективен. Компанията предлага още от самото началото пълна гама от козметични продукти, създадени специално, за да се постигнат всички стандарти за красота и здраве. Линия на лечение е лесен, го направи стъпка по стъпка и адаптирани за всеки клиент, като се използва протокол на допир. Така че всички тези понятия са едно и също име: Anesi.

Най-добрите резултати, получени с Anesi


Anesi съчетае философията на максимален комфорт при доказаните формули технологични тясно, за да се гарантира максимална ефективност. Съставките са много различни, с екстракти от морски водорасли от влиянието на Средиземно море, която създава козметика напредък и формула е изключително ефективна. Всички Anesi продукти са създадени в лабораториите, които работят активно с всяка формула и използва различни методи, в зависимост от нуждите на всеки човек.

Anesi-това е марка, която е създадена в Европа , използва препоръки и изисквания за красота и френски език. Освен това, акцентът в тясна връзка с козметика, тъй като те са хора, които знаят по-добре на нуждите на клиентите, различни типове кожа и по този начин да се разработи подходящо лечение.
изображението Anesi съчетава в себе си Vanguard с классицизмом, и съдове, специално предназначени за възпроизвеждане на гладко и хармония.

Anesi предлага широка гама от професионални продукти грижа за кожата. продукти Anesi са предназначени за моделиране и мускулите, като масажни масла, кремове, гелове и лосиони съдържат колаген и еластин, етерични елементи, които помагат в изгарянето на мазнините и загуба на тегло, което премахва в същото време на излишната вода от организма. Специално формулиран с екстракти от билки, царевично масло, масло от соя и сусам Anesi продукти, почиства, възстановява кожата, регенерират клетките, предотвратява появата на стрии и повишаване еластичността.

Anesi кремове, предназначени за всяка кожа
: суха, чувствителна, мазна, смесена, или стареене, със силен регенериращ ефект. крем Anesi, разработен за всички типове кожа и е разработен специално за суха кожа, осигурява хидратация, поддържане на водата в порите на кожата, засилва процеса на детоксикация и придава на кожата сияние. Също така, Anesi създаде специален крем, който е предназначен за мазна кожа или акне, отколкото да се лекува ефективно белези и акне, намалява несъвършенствата, като поддържа хидратирана и здрава кожа.

Ако все още целулитът е проблем, сега можем да се сбогува с нея, защото Anesi идва с подобрена формула, която е разработена, за да намали видимостта на "портокаловата кора". С помощта на упражнения и масаж с Anesi можете да получите невероятни резултати, защото излишната вода изключени.

Така, Anesi антицелулитен крем, се дължи на неговите съставки карнитин и кофеин, водят до разширяване на капилярите, стимулира циркулацията на лимфата и премахване на мастната тъкан. С помощта на тези активни съставки, кремът успява да намали видимите признаци на целулит, задържане на блясъка.


Последни статии


Антицелулитен крем

Антицелулитен крем

Целулитът е проблем, с който се сблъскват много жени. Повечето от тях прекарват доста пари за лечение, за да се отърват от това неудобство, но не всеки път те дават желаните резултати.