Alfaparf Milano

Альфапарф-това е многонационален марка, водещи позиции по отношение на боядисване на косата грижи, както и по отношение на продукти за професионална Styling, парфюми. Групата компанията е една от първите козметични фирми с италиански капитал и един от международни марки на върха. Alfaparf Milano да работя с много за фризьорски салони от цял свят. Стил, вдъхновени от столицата на модата Милано, мелирование чрез съвършенство, финес и грижа.


Най-добрите решения за грижа за косата

Альфапарф внимание, по-специално мнението на потребителите и поради тази причина, работейки с най-добрите оператори, които принадлежат към определени култури и различни национальностям, като отидете на предположението, че компанията предлага най-добрите решения за грижа и красота. Освен това, компанията е изградила комплекс за грижа за косата, Styling и изтънченост за Men.


Обхват на Complete продукти

∙ Компанията предлага революционно отношението на 100% благодарение на което космите ще станат по-стабилни, с тенденция към съвършенство. С Альфапарф Keratin Therapy, космите ще станат по-устойчиви и по-директен, така че това може да ви спести много време, не трябва да се четка, купа или сешоар ежедневно. При това лечение, косата ще станат прави, копринена, блестяща и лесно расчесываются. Продуктът не съдържа парабени, се изпитва най-добрите специалисти в индустрията за красота и в съответствие с най-строгите стандарти на САЩ, в съответствие с етапите на ЕС. Този продукт е подходящ за всички типове коса, включително за лечение и боядисване на косата. Лечение за изправяне на косата има гарантиран резултат на три месеца, комбинирайки иновативни технологии с етерични масла и Keratin


Альфапарф шампоан придава видим блясък, шампоани Styling. Основните съставки на тези продукти, са: ленено семе, витамин е, Омега-3 и Омега-6, което Repair косата от корена, придава й еластичност и максимален блясък.
Альфапарф боя за коса лесно се нанася и с помощта на своите иновативни предложения расцветкой и най-ефектните резултати за няколко минути. Нюанси на някои наситени и ярки, като придава й блясък, който е бил нужен.

Альфапарф продукти, специализирани за възстановяване на косата от основата се разделят, създаване на широка гама от продукти, която има като целта на Repair сухите и деградирали коса. Предлагайки широка гама от услуги и продукти,

Альфапарф-това е решение за всеки тип коса. Много потребители са изразили мнение за тези продукти и са изпълнени изцяло, тъй като те съдържат основните съставки на която косата е необходимо, а именно: липиди, минерали, протеини и внимателно съставки са избрани, за да не се увреди косата. За подобряване на качеството на косата, Альфапарф изцяло посветен на разплащане, Natural и атрактивни Color.


За клиенти, които искат аспект Natural коса, Альфапарф идва с правилните нюанси на blond, злато, mahon, плътни червени или нюанси на бежово, което отговаря на нуждите на всички. Благодарение на кератин, шампоан, обогатен с минерали и предпазва косата за дълъг период от време. 5 производствени фабрики, 23 300.00 академии и търговски клиенти по целия свят, не е чудно, че пътуването Alfaparf Milano се превърна в името на доверието в индустрията за красота.
Последни статии


Професионални средства против. продукти обикновени

Професионални средства против. продукти

Всички жени искат да изглеждат красиви и здрави, защото това е една от ползите за красиви жени. За да се получи това задължително трябва да се инвестира в качеството на продукцията, професионален

За маски и професионална Natural за коса

Маска за коса за професионална

За растежа на косата ни винаги има възможности, но не всички имат положителен ефект в това отношение. Има много процедури, които струват много пари, но аз не ви обещава невероятни резултати.

Всичко, което трябва да знаете за климатик за коса

балсам за коса

Климатик трябва да се избират и в зависимост от структурата на косата, така ли да има къдрава коса, повредени и лишени от жизнена сила, този продукт, за да извади ни от неприятности в повечето случаи.

Най-добрите кремове против бръчки

Най-добрите кремове против бръчки

Всяка жена иска на вечната младост, но за това, не е нужно да се прибягва до различни операция, за да изглежда по-млада, но трябва да следвате няколко основни стъпки за грижа за кожата

Keratin процедури за грижа за косата

Процедурите с използване на кератин

Красива коса и здрави-мечтата на всяка жена, и ето защо е необходимо специално лечение за възстановяване на външния вид на косата или Natural.

Най-добрия шампоан против пърхот

Най-добрия шампоан против пърхот

Най-добрите шампоани срещу пърхот-това са тези, които имат видими резултати в кратки срокове. Така че избора на шампоан против пърхот, трябва да се има предвид тези съставки, от които той е предназначен.